Pitäis olla jo nukkumassa, kun tuli eilen katsottua Suomi-Kanada -matsi. Ihme kun jaksoin valvoa. Nyt väsyttää senkin edestä. Tuli käytyä jumpalla ja on hyvä mieli. Taas oli semmonen olo että piti pakottaa itsensä lähtemään, olisi niin tehny mieli vain maata sohvalla. Mutta kun tiesin että se ei kuitenkaan onnistu, koska tyttö olisi halunnut minut kanssaan leikkimään, katsoin paremmaksi lähteä. En olisi jaksanut oikein leikkiäkään. Laihdutus on mennnyt vähän mönkään viikonlopun ansiosta. Illallakin tuli juotua pari matsikaljaa miehen kanssa ja viimeisiä sipsejä piti kaivella kaapeista. Mutta oli se sen arvoista. Taas on uusi mahdollisuus aloittaa taistelu kiloja vastaan.

Söin tosi vähän päivällä, pari näkkäriä, jugurtin ja omenan. Sitten kun tultiin kotiin olikin niin nälkä että ahmin mahan täyteen ruokaa ja vielä jäätelö jäkkäriksi. Oli aika ähkyinen olo.

Töissä on vähän kurjaa, kun olen nyt kaks viikkoa ennen lomaa vähän eri työtehtävissä kuin yleensä. Tuntuu että kaikki hommat menee ihan sekasin ja on vähän orpo olo. Ei huvita oikein aamulla herätä ja lähteä töihin. Mistä löytyisi se työnteon ilo? Jospa se loman jälkeen palautuisi. Tänään ajattelin tosi rumasti yhdestä työkaverista, ei se mitään pahaa ollut tehnyt tai sanonut, ärsytti vain.