Sekä ilmassa että mielessä. En taas tiiä mikä vaivaa, kun mikään ei tunnu miltään. Eikä oikein huvita tehdä mitään, olla vain. Ulkonakin sataa taas vettä, kerkesin juuri pelastaa lakanat kastumiselta ja toin ne sisälle. Kuukausikin vaihtuu huomenna, ehkä se antaa uutta potkua työhommiinkin, kun on uusi kuukausi ja uudet haasteet ja tavoitteet saavutettavana. Tämä kuukausi oli ihan ok, mutta olis voinut olla parempikin. Lähden huomenna taas päiväksi toiselle paikkakunnalle vähän jeesaamaan työkaveria ja päivästä tulee pitkä. Inhottava vain ajella kun tien varret on täynnä poroja. Ne on niin arvaamattomia veijareita, varsinkin nyt kun niillä on niitä pikku vasoja jotka poukkoilevat tiellä miten sattuu.  

Ihmetyttää taas tämä nykyajan muoti. Mulle tulee kaikki mahdolliset kuvastot H&M:sta Anttilaan, mutta niistä ei meinaa löytää mitään järkevää vaatetta tilattavaksi. Olis ihana saada uusia syysvaatteita, ehkä se piristäisi hieman. Kai sitä on jotenkin vanhanaikainen ja hitaasti syttyvä kun nää uudet muotivillitykset ei mene perille. Pitää vielä ajatuksen kanssa selata niitä kuvastoja.

Taas tässä mennään sillä mielellä että olispa jo perjantai. Mutta niinhän se kohta jo onkin. Kaks työkaveria jää lomalle, voi niitä onnellisia. Olispa mullakin loma vielä edessäpäin.