Tämä viikko se taas on hurahtanut tosi nopeasti. Onneksi niin, että viikot kuluu nopeaa. Eilen käytiin tytön kanssa viisivuotisneuvolassa. Kaikki käyrät olivat kohdallaan ja testit meni hyvin. Reipas pikku tyttö meillä. Lähete saatiin puheterapeutille, kun r-kirjain pärähtää vähän liikaa, muuten puhe on ok. Pitäisi vaan muistaa soittaa sille naiselle ja sopia treffit. Varasin itselle ajan mammografiaan. En saa mielenrauhaa jos en käy säännöllisesti tutkimuksissa, kun mulla oli se leikkaus silloin toissa kesänä. Kuulin juuri eräästä naisesta joka oli kesällä käynyt mammossa ja siinä ei ollut mitään, mutta siitä puolen  vuoden päästä oli löytynyt syöpäkasvain rinnasta ja se on leikattu.  Mummollani oli rintasyöpä ja pelkään että minä olen juuri se joka sen perii.

Töissä on kaaottista ja ainoa hyvä puoli siinä on että päivät menee niin nopeaa että aina loppuu aika kesken ja pitää lähteä kotiin. Tai siis saa lähteä. Harmittaa vain kun aina jää jotain kesken. Nyt on tullu työasiat taas uniin mukaan ja se on huono asia.

Viikonloppu siis edessä ja onneksi lauhaa luvassa. Vietämme viikonlopun tytön kanssa ihan kahdestaan. Mies lähtee huomenna heti töiden jälkeen pelireissulle Venäjälle (!) ja tulee vasta sunnuntaina. Meillä on ohjelmassa kaikkia kivoja "tyttöjen juttuja", ulkoillaan, shoppaillaan, herkutellaan  ja varmaan kylästellään.