Ihana saunan jälkeinen rento olo. Otin jopa lasin olutta, kun sitä kerran kaapissa oli ja taidampa ottaa vielä toisenkin kun on niin hyvää.  Kävin illalla pikku kävelylenkin ja vielä kotona tein vatsalihasliikkeitä. Jostain kumman syystä Tyttö ei siedä sitä että minä jumppaan. Se ensin yrittää jumpata muka kaverina, mutta sitte sillä menee hermo ja se alkaa pomppimaan minun päällä tai tekee muuta kiusaa. Niin kävi taas ja minäki hermostuin ja passitin sen hammaspesulle ja nukkumaan. Luin tietenkin ensin ne kolme pakollista iltasatukirjaa. En jaksanutkaan sitten enää jumpata vaan keitin teetä ja söin näkkäriä ja hapankorppua. 

Tänään olen syönyt näin: aamupala: neljän viljan puuro+mustikkakeitto, appelsiini ja kahvia+kaurakeksi. Lounas:  kaks näkkäriä+kinkkusiivut, yks hapankorppu, teetä, viilis, omena. Välipala: kahvi+keksi ja banaani. Illallinen: hernekeittoa ja kaks näkkäriä, kahvi+keksi. Ja iltapalaksi ne näkkärit ja hapankorppu. Voi ei, olen syöny tänään kuusi näkkäriä ja kaksi hapankorppua! Onkohan se jo liikaa. Vielä mie noita keksejä popsin, mutta jos paino jää junnaamaan niin sitten heitän neki pois. Tänään en kuitenkaan ottanut pullaa, vaikka sitä pakastimessa olisikin. No olihan eilisestä paino pudonnut 200g. Jos se joka päivä putoaisi saman verran niin ei olisi mitään hätää, mutta kun se välillä näyttää nousevankin.

Miehen kanssa ollaan haaveiltu että päästäis joskus kahdestaan tekemään jotain kivaa, vaikka edes hiihtämään tai lenkille. Sitä me molemmat ollaan kaivattu sen jälkeen kun lapsi syntyi. Meillä ei ole ketään luottohoitajaa Tytölle, jolle vois noin vain heittää hänet tunniksi tai pariksi tai joka tulisi meille. Harmi. Se on yksi asia, miksi minä epäröin sitä toisen lapsen hankintaa.