Viikonloppu ohi ja olen edelleen väsynyt. Se nyt johtuu vain siitä kun jäi yöunet aika vähiin. Eilen meillä kävi kylästelemässä minun sisko perheensä kanssa. He asuvat Etelä-Ruotsissa ja käyvät vain kerran kesässä täälläpäin. He olivat mummon luona olleet jo muutaman päivän. Eipä sitten keretty näkemään tälläl reissulla sen enempää kun he jatkoivat jo matkaa toisen mummon luo Norjaan.

Eilen oli myös ystävän valmistumisjuhlat. Oltiin tytön kanssa siellä päivällä ja tyttö viihtyi niin hyvin että jäi vielä sinne kun mie jo lähdin. Ystävä toi hänet sitten takaisin kotiin. Lähettiin sitten kahdestaan ystävän kanssa hänen vanhempien mökille jatkamaan juhlintaa. Ensi töiksemme laitettiin saunaan tulet ja sillä välin käytiin verkot heittämässä veteen. Saunottiin varmaan pari tuntia ja välillä pulahdettiin uimaan ja vilvoiteltiin mökin terassill se oli kyllä tosi rentouttavaa. Illalla sitten kokkasimme ruokaa rantanuotiolla. Paisteltiin muurikassa kunnon pihvejä wok-vihannesten kera ja syötiin oikein kunnolla. Istuttiin sitten nuotiolla aika myöhään yöhön asti ja pari viinipulloa tuli tyhjennettyä illan aikana. Aurinko paistoi vielä läpi yön ja järvi oli aivan tyyni, oli tosi kaunista. Aamulla kylläkin loppui unet jo ennen kymmentä ja hieman oli väsy.

Mies ja tyttö tulivat myös mökille päivällä ja mies saikin mennä soutamaan kun verkot piti nostaa. Oli niin kova tuuli että minä en jaksanut soutaa. Kävimme aamupäivällä järvellä vetämässä uistinta mutta kalaa ei tullut. Verkotkin oli tyhjät. Lämmitimme vielä päiväsaunat ennen kotiin lähtöä. Oli oikein mukava mökkireissu mutta vähän uuvuttava kun tuli valvottua niin myöhään. Tultiin kuuden maissa kotiin ja minun oli pakko mennä päikkäreille, heräsin kahdeksalta... Vähän vähemmän univelkaa.