Loistavat säät on hellineet meitä lomailijoita! Päivät on menneet mukavasti ulkona touhutessa. Pari päivää tässä onkin vierähtänyt kukkapenkkien kimpussa. Eilen putsasin loputkin rikkaruohot ja tänään kävin hakemassa torilta ja kaverin kukkapenkistä uusia kukkia. Vielä huomenna käyn toisen kaverin kukkapenkkejä harventamassa niin sitten on valmiit. Eilen vähän ihokin paloi kun en tajunnut kunnolla suojata, nyt on kaula punainen! Mies ja tyttö istuttivat potut.

Eilen aamulla oli pakko vielä hoitaa se yksi unohtunut työjuttu heti aamusta pois mielestä ja nyt on asia kunnossa eikä paina mieltä. Sain sanottua myös sen tärkeän sanan, anteeksi kun unohdin ja siitä tuli hyvä mieli molemmille osapuolille. Lähdinkin sitten heti sen jälkeen pitkälle luistelulenkille tuulettumaan ja unohtamaan kaikki työasiat.

Tänä aamuna menin jalkahoitoon. Se oli elämäni ensimmäinen kerta, mutta toivottavasti ei viimeinen, koska niin ihanaa se oli. Nyt on kantapäätkin pehmeät ja kehtaa kävellä avojaloin sandaaleissa. Jopa varpaankynnetkin on lakatut! 

Huomenna on miehen synttärit, mutta en ole ostanut lahjaa enkä tehnyt kakkua. Voi minua. En ole keksinyt mitään mitä ostaisi. Sovittiin miehen kanssa että juhlitaan perjantaina yhdessä kun on minunkin synttärit ja meidän hääpäivä. Sitten teen sen kakunkin ja kai se lahjakin pitäisi keksiä.

Tytöllä on kaveri yökylässä. Ne on leikkineet koko päivän yhdessä ja tais ne olla aika väsyneitä kun menivät kiltisti nukkumaan eikä huoneesta kuulunut mitään ääniä iltasadun jälkeen.

Voi kun minä nautin näistä lomapäivistä!