Olempa ollut laiskana kun en ole tänne käynyt kirjoittamassa mitään. Oikeasti on ollutkin vähän semmonen laiska olotila. Tuntuu että en ole mitään saanut aikaseksi pitkään aikaan.

Tyttö on mennyt taas erään ystävänsä synttäreille. Sillä on paljon vilkkaampi sosiaalinen elämä kuin meillä. Aina se on jossain menossa ja me vaan miehen kanssa oleskellaan kotosalla. Kävin tänään pitkän sauvakävelylenkin ja tuntui tosi hyvältä. Viikolla en ole jaksanut lenkilläkään käydä. Vieläkään en ole saanut haettua rullaluistimia varastosta. Jalkakäytävät olisi suhteellisen puhtaat, mutta en vain tiedä miksi ei haluta lähteä luistelemaan. Kun nyt yhden kerran kävisi niin sitten varmaan saisi virtaa aloittaa säännöllisesti käymään.

Meiän takapihalla on vieläkin lunta. Eilen kärräsin kottikärryillä kauheita jääkalikoita nurmikolta pois että se sulaisi kokonaan. Nyt alkaa näyttää jo hyvältä. Meillä on pikkuinen mansikkamaa ja eilen kävin tutkimassa sitä ja kauhukseni huomasin että sieltä pukkaa jo uutta vihreää lehteä. Tuli kiire laittaa hallaharso päälle ettei ne palellu, kun yöllä on vielä ollut pakkasia.

Nyt kun tämä toukokuu on jo hyvässä vauhdissa kohti kesäkuuta niin loma on alkanut pyöriä jo mielessä. Kyllä tuntuukin että on jo pitkän loman tarpeessa.

Tyttö kävi viikolla hammaslääkärissä ja kaikki oli ihan ok. Alahampaat kuulemma jo vähän liikkuu. Hammaslääkäri kuitenkin suositteli sähköhammasharjan ostoa ja antoi esitteen mukaan. No mehän innostuimme heti ja käytiin perjantaina ostamassa sellainen. En ole koskaan pessyt hampaita sähköhammasharjalla ja nyt kun kokeilin niin kyllä tuntui hampaat tosi puhtailta. Tyttökin pesee itse sillä innoisssaan hampaitansa. Kannatti investoida siihen 90 euroa. Olis kai niitä halvempiakin ollut, mutta uskon että tuommoisissa laitteissa hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä.

Tytöstä on kehittymässä hyvää vauhtia pikku nörtti. Se tykkää istua tietokoneella ja pelata ja touhuta esim. Pikku kakkosen sivuilla. Tuntuu että pitää jo pikkuisen alkaa sitä rajoittamaan, kun se aina haluaa koneelle kun sillä ei ole mitään muuta mukavaa tekemistä, tai kun meillä miehen kanssa on jotain muuta tekemistä ( esim. katsomme jääkiekkoa telkkarista... )