Eilen käytiin vapun kunniaksi ravintolassa syömässä. Vappulounaat kierrämme kaukaa. Tytön kanssa ravintolassa käynti ei aina ole kauhean nautittavaa. Eilen se onnistui kaatamaan lasillisen mehua pöydälle ja päällensä. Loppuajan se istui siellä märkä t-paita päällä, joka ällötti sitä. Ruuastaan se söi vähän salaattia ja pari lihapullaa. Päätimme, että seuraavalla kerralla menemme kahdestaan ja nautitaan koko rahan edestä.

Tänään ollaan taas touhuttu pihalla. Levittelin haravalla vielä viimeisiä lumikinoksia, jotta sulaisivat nopeasti pois. Toiveissa on että ne viimeisetkin katoavat huomiseen mennessä. Pakattiin eteisestä pois viimein kaikki talvivaatteet, kengät, monot ja luistimet. Grillauskautta ei vielä olla avattu, vaikka kovasti tekis mieli kun on tämmöiset kelit. Meillä on tarkotus hankkiutua eroon vanhasta hiiligrillistä ja hommata tilalle kunnon kaasugrilli. Sitten ku se saadaan hommattua niin voidaan juhlistaa sitten kunnon avajaisbileillä. Mies rakensi meidän roskapöntölle semmosen hienon katoksen ja nyt se alko tekeen tytölle leikkimökkiä. Sitä roskissuojaa mie olen haaveillut jo kauan. Minusta se pönttö on niin ruma kun se tököttää tien reunassa ensimmäisenä kun kotiin tulee. Nyt se on jopa ilo silmälle ja ajattelin istutaa siihen viereen vielä lapinnauhuksia.

Me ei sen kummemmin vappua juhlita miehen kanssa. Mitä nyt eilen tuli juotua yks viinipullo. Siis minä yksin join sen, miehellä oli omat litkunsa. Ihme kyllä ei tuntunu paljon missään. Simatkin on jo kohta juotu. Se simanteko jäi sittenkin tänä vuonnakin aika viime tippaan, vaikka luulin että olin ajoissa laittanut sen tulemaan. Ens vuonna pitää laittaa jo kaks viikkoa ennen vappua. Munkkeja en sitten leiponutkaan yhteisestä päätöksestä. Ne on niin kamalan rasvaisia. Huomenna varmaan saadan maistaa munkkeja kun viedään tyttö ystävänsa synttäreille. Siellä tyttö saa viettää riemukkaat vappujuhlat ja me suunniteltiin että lähetään siksi aikaa yhdessä rullaluisteleen, kun kerrankin päästään.

Eileset syömiset ja juomiset kostautui. Vaaka näytti tänä aamuna taas hurjia lukemia. Piti lähteä heti aamusta rullalauisteen kun alkoi niin ahdistamaan. Otin tuosta sivulta pois sen painonseurantalaatikon, kun se oli niin masentavaa luettavaa. Seuraava merkintä tulee siihen sitten kun vaaka näyttää alle 65 kg.