En onneksi sairastanutkaan oikeastaan muuta kun sen perjantain. Omituista päänsärkyä on kyllä ollut vielä tänäkin aamuna ja piti vielä yks burana ottaa. Ihmeellinen tauti, kun ei ole minkäänlaista flunssaakaan. Huomenna siis töihin.

Mies oli eilen kaverin kanssa lintumetsällä ja saivat saaliiksi metson. Luvassa on siis jonain viikonloppuna metsopaisti-illallinen, nam. Me oltiin tytön kanssa kotosalla, leivottiin pullaa ja tehtiin siistejä sisätöitä. Illalla tytölle tuli kaveri yökylään ja taas ne supatti ja valvoivat melkein puoleen yöhön, murr. Minä olin päivällä vuokrannu itselleni illaksi filmin ja jopa mieskin suostui katsomaan se minun kanssani. Ihan ok filmi, mutta ei silti mitenkään kovin säväyttänyt.

Tänään käytiin minun äidin luona kylästelemässä. Kävin viemässä sille lääkkeitä, tehtiin ruokaa yhdessä ja käytiin kaupassa. Äitin sairaus näyttää etenevän, se muistaa koko ajan vain vähemmän ja vähemmän ja sille pitää monta kertaa toistaa asioita, että se ymmärtää mistä on kysymys. Juttelin illalla vielä puhelimessa äidin siskon kanssa ja hän oli sitä mieltä että äidille olisi parasta jos pääsisi johonkin palvelukotiin. Samaa mieltä minäkin olen, mutta kun se minun isoveli on asiasta niiiin eri mieltä ja sillä on joku ihmeellinen vaikutusvalta äitiin.  

Samalla reissulla käytiin katsomassa yhtä myynnissä olevaa mökkiä. Mökki oli kyllä ihan hieno, mutta paikka oli niin surkea että ei missään tapauksessa sitä oltais ostamassa. Se oli jonkin mutaisen lammikon rannalla. No etsintä jatkukoon, ei meillä kiirettä ole. Toiveessahan olisi että saatais tontti ja voitais itse rakentaa just semmonen mökki kun halutaan. Se näyttää tältä.

 Iltapäivällä käytiin porukalla uimahallissa. Tyttö oppi jo sukeltamaan renkaita pohjasta. Viime kerralla se juuri ja juuri uskaltautui laittamaan pään veden alle, äkkiä se näköjään oppii. Ihmeellistä, kun se on aina inhonnut hiuksia pestessä sitä kun vettä tulee naamalle. Tavoitteena olisi tämän talven aikana opettaa se uimaan, nyt se osaa jo ihan vähän matkaa uida ilman kellukkeita. Pitää vain jaksaa kulkea sen kanssa siellä uimahallilla.

Käyn pötköttämään peiton alle sohvalle ja nauttimaan illan viihdeannista tvstä.