Tämä perjantai oli vähän erilainen kuin normaalisti. Tytöllä oli aamulla kuumetta ja jäin kotiin hänen kanssa.Toisaalta se oli helpotus, kun ei tarvinnut lähteä töihin. Siellä on taas ollut koko viikon niin hektinen meno päällä että ei yhtään haitannut tämä ylimääräinen vapaapäivä. Iltapäivällä käytiin varmuuden vuoksi lääkärillä tarkistuttamassa keuhkot ja korvat mutta lääkäri totesi että ihan tavallinen flunssa vain on päällä. Nukuttiin sitten tosi pitkät päikkärit, melkein kolme tuntia, mies tulikin jo töistä kun me vasta oltiin herätty. Koko illan on ollut vähän tokkurainen olo, kun ei tullut uloskaan lähdettyä. Ajattelin kyllä että olis pitänyt käydä kävelylenkillä en vaan saanut aikaseksi lähteä.

En ymmärrä miten olen ollut niin väsynyt. Muuta selitystä en ole keksinyt kuin tuo työhomma. Se tuntuu vievän kaiken energian, niin henkisen kuin fyysisen. Olen tällä viikolla kahtena iltana nukahtanut töiden jälkeen sohvalle ja silti vielä mennyt ennen kymmentä nukkumaan. Huh. Toivottavasti meno ei muutu pahemmaksi töissä jos saan sen uuden tehtävän hoidettavakseni. Vai olisiko tämä vain jotain kevätväsymystä tai vitamiininpuutosta?

Harmittaa tuo tytön sairastuminen. Olen ihan varma siitä että hän oli viime perjantaina alipuettuna hoidossa ulkona ja sen vuoksi sairastui. Silloin oli noin kolmetoista pakkasta ja tytöllä oli toppapuvun alla mekko, t-paita ja sukkahousut ja minusta se on liian vähän. Olis tehny mieli valittaa asiasta hoitajille, mutta en kehdannut.