Olipa mukava viikonloppu. Ei mitään stressiä mistään vaan leppoisaa yhdessä oloa perheen ja ystävien parissa. Eilinen päivä meni ystävien mökillä kylästellessä ja illaksi ajettiin kotiin ja saunottiin pitkään ja hartaasti. Tyttö olisi halunnut jäädä sinne yökylään mutta en suostunut sitä jättämään. Sovittiin että ens viikonloppuna se voi mennä jos haluaa.

Potut on nyt nostettu. Kesäkukat pitäis alkaa ottamaan pois ruukuista ja siistiä vielä piha talvikuntoon. Tänään oli ihmeellinen ilma, koko päivän on vuoroin satanut ja vuoroin paistanut ja välillä yhtä aikaakin. Kerkesin yhdessä sateettomassa välissä käydä sauvojen kanssa luistelemassa pikku lenkin. Tyttö on koko päivän vinkunut että saisi jonku leikkikaverin ja mulla on ollut täys työ pitää se tyytyväisenä, kun kaverit oli vielä tänään mökkeilemässä. Ollaan pelattu pelejä ja muovailtu, piirretty, tehty yhdessä ruokaa, siivottu akvaario. Mies oli kalalla iltapäivän ja me oltiin siis kahdestaan. Nyt se vihdoin sai kaverit kylään ja riemu raikuu sen huoneessa. Minä kävin kaupassa pyörällä, ostin maitoa, tupakkaa ja suklaata.... Valmistaudun illan bb-lähetykseen. Olen taas alkanut sitä katsomaan ja ensi vaikutelma on että viime vuonna siellä oli paljon mielenkiintoisempia tyyppejä mukana.

Eilen illalla sytytin syksyn ensimmäiset kynttilät sisälle ja ulos. Oli niin ihanan tunnelmallista. Toivon että syksystä tulisi pitkä ja lämmin. Tässä kuussa pitäis kuitenkin päästä mökkeilemäänkin vielä.