Eilen aamulla tein virallisen aloituspunnituksen. Vaaka näytti tasan 69 kiloa, ihan hirveät lukemat, mutta siitä on hyvä lähteä pudottamaan. Merkkaan taas joka maanantai mittaustuloket ylös.

Tiedostan tarkalleen omat ongelmakohtani syömisessä ja puutun nyt niihin. Yksi ongelma on se että syön työpäivän aikana tosi niukasti ( 3 näkkäriä ja yhden hedelmän ) Sitten kun tulen kotiin niin olen niin nälkäinen että syön itseni ihan ähkyyn. Eli tuohon tulee muutos. Otan töihin enemmän evästä, hedelmää ym ja pidän nälkäni kurissa ja syön sitten vähemmän kun tulen kotiin.

Illalla olen yleensä vielä syönyt voileipiä ainakin kolme ja sekin saa luvan loppua. Tietenkin jos olen harrastanut liikuntaa illlalla voin sallia itselleni nuo kolme leipää, mutta jos en ole niin sitten pitää tyytyä hedelmien syöntiin ja korkeintaan yhteen leipään. Näillä eväillä mennään. Siis suhteutan vain syömiseni kulutukseeni. Eilen testasin kuntopyörää. Harmi kun siitä on joku piuha mennyt rikki ja se ei näytä enää poljettuja kilometrejä eikä kulutettuja kaloreita.

Tein toissapäivänä varmaan vuoden parhaan ostoksen, uuden silitysraudan. Entinen oli johdoton malli ja se oli tosi hidas kun aina piti odottaa että se lämpenee uudestaan. Eilen silitin lakanoita uudella raudalla ja se oli tosi tehokas. On niissä raudoissakin eroa, vanhassa oli tehoja 1200W ja tässä uudessa 2000W ja eron kyllä huomasi. Lakanat tulivat sileikski kun vain vähän vilautti niille rautaa.