Lisäsin sivulleni kävijälaskurin, kun on kiva tietää olisiko joku joskus eksynyt myös tänne....

Jos olisin valokuvaaja, olisin tänään mennyt kameran kanssa ulos metsään. Siellä näytti olevan niin kaunista, kun oli kova pakkanen ja puut lumisia ja aurinko paistoi. No enpä silti olisi edes päässyt lähtemään kun tytöllä vielä maha ruikulilla ja ollaan kahdestaan kotona.  Minulla on kyllä uusi digikamera, mutta en oikein osaa sitä käyttää, joten en ole kovin paljon kuvia napsinut. Pitäisi tutkia vielä sitä ohjekirjaa. Vanhaa kameraa hieman ikävä, siinä oli vain 2 megapikseliä, mutta siihen ei tarvinut lukea edes käyttöohjetta että osasi käyttää ja kuvat oli ihan hyviä.

Elämän puhdistus -projekti jatkui tänään pakastimen sulauksella, jota en ollut tehnyt kahteen vuoteen. Se olikin jo melkein umpijäässä.... Vein myös peitot ja tyynyt päiväksi ulos 30-asteen pakkaseen, jospa ne pölypunkit heittäis henkensä. Pesin myös keittiön ikkunat sisältä käsin. Oli pakko, kun aurinko paistoi niin ihanasti, mutta ei voinu nauttia siitä ennen kuin sai kaikki pikku sormenjäljet ym sotkut siivottua.

Illalla harmitti kun en päässyt vuodatukseen. Oli vissiin sivut jumissa. Olisi ollut aikaa lueskella toisten juttuja, mutta sitten piti mennä katsomaan vihollinen vuoteessani -elokuvaa. En katsonut loppuun asti, koska olin yksin ja en uskalla katsoa niin jännittävää ohjelmaa yksin. Olin katsonut leffan aiemmin.