Tiistai-illat on aika kivoja kun ei kellään ole mihinkään menoa. Saa rauhassa makoilla sohvalla tai istua tietokoneella tai siis olla tekemättä mitään. Tyttökin on rauhoittunut omaan huoneeseen leikkiensä pariin eikä tällä kertaa ole vailla edes leikkiseuraa.

Tänään ostin ensimmäisen joululahjan. Se on tytön toivelistalla ehdoton ykkönen ja tuskin se muista lahjoista paljoa välittää kun saa tuon. Ihanaa taas suunnitella ja miettiä mitä kellekin ostaisi, paitsi että yleensä mulla jää viimeiset lahjat viime tippaan ja sitten tulee paniikissa ostettua jotain tyhmää. Joka joulu päätän että ens jouluna ostan lahjat ajoissa mutta jotenkin se aina lipsahtaa. No nyt on kuitenkin hyvä kun olen saanut aloitettua hankinnat.

Käytiin sunnuntaina tälle talvelle eka kertaa luistelemassa tytön kanssa. Se osaa jo ihan hyvin luistella vaikka mielellään käyttää apuan "häkkyrää" eli semmoista rautakehikkoa jota voi pukata edellään kun luistelee.

Eilen olin umpiväsynyt jumpan jälkeen ja meninkin petiin jo puoli kymmeneltä. Tyttö oli mielissään kun tulin sen kans samaan aikaan nukkumaan. Yöllä en jaksanut lähteä viemään tyttöä pissille vaan sanoin hänelle että pyydä isi kaveriksi. Sitten se sanoi vain että isi, pissattaa ja isi nousi sen kans... Minä sain vain käpertyä peiton alle.