Viikonloppu oli ja meni taas, enkä kerennyt tänne kirjoittamaan. Oli tosi mukava ja rentouttava viikonloppu. Lauantaina sanoin hyvästit kesäkukille ja kävin puutarhalta ostamassa ruukkuihin kaikenlaisia ihania juttua, kanervia ym. ja sitten pari uutta ulkolyhtyä terassille. Tuli oikein viihtyisän näköinen terassi. Grillikin joutui jo varastoon, enpä usko että enää on grillauskelejä. Aloitin myös seinämaalausoperaation. Maalaan meidän makkarin pieneen kiviseinänpätkään semmoisen ison kukkakuvion. Se on mukavaa hommaa ja kohta se on valmis. Laitan kuvan sitten kun se on valmis.

Lauantai-iltapäivällä käytiin porukalla ravintolassa syömässä. Meillä oli tarkotus kyllä miehen kanssa karata kahdestaan, mutta tytön kaverit oli menneet mökille, joten se ei voinut mennä niille. Kyläämme on ilmestynyt uusi ravintola ja kävimme koemaistamassa sen ruokia. Hyvää oli, mutta minusta paikka oli jotenkin ahtaan oloinen, joten luultavasti emme käy siellä enää. Sitä paitsi siellä ei ollut lapsille omaa ruokalistaa. Oli  kuitenkin ihana pitkästä aikaa käydä ulkona syömässä. Tyttökin käyttäytyi oikein nätisti ja jopa kiitti ja kehui ruokaa hyväksi, kun tarjoilija haki häneltä lautasen.

Sunnuntaina kylästeltiin minun äidin luona. Hän on viime aikoina ollut aika huonokuntoinen kesän leikkauksen jäljiltä. Mulla tulee sen puolesta niin paha mieli kun sillä on niin huono olla. Kävimme yhdessä kaupassa kun sillä ei ollut jääkaapissa muuta kun homeisia vanhoja ruokia. Hyi olkoon. Onneksi kotipalvelu tuo sille joka päivä lämpimän ruuan. Siis jotenkin tosi surullista kun näkee oman äidin vanhenevan ja tulevan riippuvaiseksi toisten huolehtimisesta. En tiedä kauanko se enää pärjää yksin kotona kun muistikin tuntuu pätkivän. Samalla reissulla kävimme katsomassa yhtä mökkiä "sillä silmällä". Harmi vain kun ei saatu avaimia että oltais päästy sisällekin, nyt piti vain kurkkia ikkunoista. Tuli taas kauhea mökkikuume. Pikkusen se kuume laski kun kävin pankin sivuilla tekemässä laskelmia lainalaskurilla. Mutta joka tapauksessa aiomme käydä sitä toistekin katsomassa ja sisältä saakka. Siellä olis sähköt ja kaikki... erillinen saunatupakin.

Tänään oli töissä ihan loistava päivä. Paitsi että ensin sattui yksi juttu mikä latisti vähän tunnelmaa. Näin vilaukselta ex-mieheni pyörähtävän siellä. Siis ihmisen, jota en ole nähnyt noin kymmeneen vuoteen. Vähän meinas alkaa hermostuttamaan sen näkeminen, mutta onneksi se oli vain ohikiitävä hetki, kun se käveli ohi ja tervehti minua. Olin niin ällistynyt että en edes tervehtinyt, mutta eipä harmita. Mulla on siitä ihmisestä vain ikäviä muistoja mielessä. Niin mutta se iloinen juttu onneksi pelasti lattean tunnelman. Sain kuulla että olen voittanut matkalahjakortin eräässä arvonnassa. Ja sen summa on peräti viisistaa euroa! Siis olin niin onnellinen siitä tiedosta että työnteosta ei meinannut tulla mitään. Ihanaa, me ollaankin suunniteltu ens kesälle ulkomaanreissua ja tuo lahjakortti on tervetullut lisä matkakassaamme. Kerrankin minua jossain onnistaa.

Ja tänään sitten vihdoin ja viimein sain raahattua itseni jumpalle. Oli hirmu raskas jumppa ja tiedän että huomenna ja ylihuomenna olen kuin jyrän alle jäänyt.